Gratis advies op uw locatie!

Meer

Gegarandeerd de laagste prijs

Meer

Gegarandeerd de laagste prijs

Meer

Kleur Coating (EPOXY)

Coatingvloeren en vloercoatings zijn een 2- componenten, oplosmiddelvrije vloerbeschermlaag. De coatingvloeren en vloercoating zijn op basis van epoxy. Zeer geschikt als duurzame, naadloze afwerking van cement, beton - en anhydrietgebonden ondervloeren. Een epoxy vloercoating is geschikt voor lichte of halfzware belasting en is verkrijgbaar in zowel gladde als antislip versie.

Het zwaar belaste onderdeel van een bedrijf is de vloer. Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende werking hebben op de vloer. Een goede bedrijfsvloer is nodig om te kunnen werken in een ideale situatie. Met een epoxy vloercoating creëert u deze situatie! Daar waar hoge eisen worden gesteld ten aanzien van mechanische industriële belasting, slijtvastheid, hygiëne, chemicaliën en vochtbestendigheid.

Een epoxy vloercoating is leverbaar in vrijwel elke ral kleur en is zeer gemakkelijk in onderhoud. Vanwege het naadloze systeem en door de gesloten structuur van het bindmiddel neemt een vloercoating geen vuil op. Dweilen is voldoende om deze vloer te reinigen. Ook zijn boenmachines geen enkel probleem voor de vloercoating