Gratis advies op uw locatie!

Meer

Gegarandeerd de laagste prijs

Meer

Gratis advies op uw locatie!

Meer

Gegarandeerd de laagste prijs

Meer

Klantenervaringen

Het Bizbook van Zeb den Uyl laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Zeb den Uyl
5
6 Beoordeling
  • Michel Fierlier
    08-02-2017 00:09
    In onze enorme ruimte van 320 m2 was een enorme laag van bamboeblokjes geplakt. Zeb en zijn jongere collega, hebben deze enorme klus geklaard en daarna het hopeloze kraterlandschap geegaliseerd. Eerste telefonisch contact met Zeb gaf mij een enorm goed gevoel, en hij heeft dat met zijn magistrale inzet samen met zijn jonge collega en niet te vergeten Francis Groen dit goede gevoel volkomen recht gedaan. Prachtige pvc vloer in behandelruimten neergelegd, een kaarsrechte overgang naar marmoleumvloer met motief erin. Niets was te veel, een onverwachte marmeren plaat bij een ophoging, " O die halen we er even voor u uit meneer" , meedenken in alles, lol in hun werk. Last but not least, na waterschade, (door lekkage oude pand) marmoleum weer keurig gerepareerd. 5 sterren voor het werk. 6 sterren voor de inzet. Thnx jongens !!! Een verlate recencie, jullie zijn niet alleen vakmensen, maar ook eerlijke mensen . Greetz Michel Fierlier Fysio praktijk Nootdorp.
  • Erna Scholten
    19-11-2016 19:43
    Daar kwamen ze aan hoor, afgelopen dinsdag 15-11-16, mijn redders in de nood Zeb en Ralph :). Twee sympathieke jonge kerels met een gezonde dosis meelevendheid en humor. In een stressvolle situatie wisten ze mij gerust te stellen en op te vrolijken. Er moesten restantdelen van een oude vloer verwijderd worden om deze daarna te voorzien van een keurig glad laagje. En dat in een paar uur tijd. Zeb sprak ik een dag eerder en hij maakte mijn dag helemaal goed toen hij vertelde een dag later al te kunnen komen. Dus...beste mensen, hebben jullie een probleem met de vloer, ga dan naar Zeb en zeker weten dat jullie daar geen spijt van krijgen. Nogmaals hartstikke bedankt voor alles en jullie aanwezigheid en ga zo door met het bedrijf! Veel succes toegewenst, hartelijke groet Erna uit Veenendaal.
  • Hassanein Mevr
    06-11-2016 16:41
    Dringende advies nodig: gietvloer + bultjes 19-07-15 | Mevr. Hassanein, Amsterdam Heel tevreden! Het werk was op een zeer professionele manier uitgevoerd. Zeb een zijn collegas zijn ook super vriendelijk, behulpzaam en denken mee - bijvoorbeeld ik heb uiteindelijk de gietvloer in de badkamer niet vervangen met nog een gietvloer maar met tegels door zijn advies. Het ziet er prima uit.
  • Avetisov A
    06-11-2016 16:38
    28-09-15 | Dhr. Avetisov, Almere nieuwbouw vloer egaliseren Ik kan niets anders zeggen dan perfect!! Ben zeer tevreden met het resultaat. Snel en zeer vakkundig werk afgeleverd! Zeb nogmaal
  • Patrick Hond
    02-11-2016 17:13
    Egaliseren en Pvc leggen in woning 30-01-16 | Dhr. de Hont, Almere In 1 woord: geweldig! Contact was heel duidelijk en kundig. Zeb en zijn collega's zijn vrolijk, grappig en heel relaxed. Heb later ook via Zeb mijn PVC vloer laten leggen en ook daar ben ik zeer enthousiast over. Ik kan en wil iedereen deze man aanraden. Nee ben geen familie of vriend, gewoon klant geweest.
  • Beijen Dhr
    02-11-2016 17:10
    Egaliseren en Pvc leggen op 3 verdiepingen Vakman met inzicht, gevoel en denkt goed mee! 3 verdiepingen laten doen, met een prachtig resultaat. Erg vriendelijke mannen die snel en strak te werk gaan. Komen afspraken na. Zou ze zeker aanbevelen!